Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας με τους ακόλουθους τρόπους:

 

1. Αντικαταβολή

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€ για αγορές μέχρι 36€, για αγορές άνω των 36€ είναι δωρεάν.

 

2. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD και MAESTRO). Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου της Eurobank.Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας καλύπτονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας με κρυπτογράφηση, τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.
Δίνεται και η δυνατότητα 3-12 άτοκων δόσεων ανάλογα το κόστος αγοράς των προϊόντων.

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank 
IBAN: GR83 0260 7330 000 8801 0302 0547
ΚΑΤΟΧΟΣ: ΖΑΜΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής μέσω e-mail. Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης θα πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας.

 

4. Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δωρεάν παράδωση στο χώρο σας εντός της πόλεως Κατερίνης


Δωρεάν αποστολή
και αντικαταβολή
από
36,00€ και άνω


-10% έκπτωση
αυτόματα στο καλάθι
σε όλα τα υγρά και αρώματα
από 3τεμ και άνω


 3 έως 12 άτοκες δόσεις
με πιστωτική κάρτα